maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kesäisen sateiset terveiset

Kylläpäs aika rientää, Jordaniastakin on kohta jo kaksi viikkoa. Suomen kesä on näyttäytynyt kylmänä ja sateisena, mutta ihan kivasti on mennyt. Menneellä viikolla olen nähnyt kavereita, kävin Tampereella ja toimin talkoolaisena evankeliumijuhlissa, jotka tänä kesänä järjestettiin täällä Lahdessa. Sen lisäksi olen lueskellut paljon - en tosin koulukirjoja. 

Iloinen talkoolainen. Lapussa luki, että "INFO"
Nyt onkin se hetki, että on otettava itseä niskasta kiinni ja alettava ahkeroida. Työtä on paljon, ja se hieman ahdistaa. Olisi niin mukava ainoastaan olla ja tehdä, mitä huvittaa, mutta jos haluan olla itselleni rehellinen, on todettava, ettei sille nyt vain ole aikaa. 

Huomenna livahdan kuitenkin Pohjanmaalle. Läppäri ja kirjat messissä, tietenkin. Toivottavasti Vimpelissä paistaa aurinko edes yhtenä päivänä niin, että voisin linnoittautua mökin terassille ahkeroimaan. Jospa tuo Jordaniassa alkunsa saanut rusketus voisi kirkastua vielä loppukesän auringossa, jospa säät sallisivat uusien lenkkareitteni testailun myös Vimpelin kamaralla. 

Oli miten oli, kesä on silti aina kesä. Vaikka aika on kulunut Lahdessakin, olen silti sitä mieltä, että paras kesä on Pohjanmaalla. Katsotaan, uskaltaisikohan sitä pulahtaa järveenkin jossain välissä. :)

Taidankin seuraavaksi ostaa junaliput ja käydä imuroimaan. Siistiin kotiin on kiva sitten palata, eikä tarvitse heti siivota. :--)

Moikkamoi ja kesäisempää viikkoa!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti