sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kuuluuko mitään?

Eipä kuulu erityisesti, mutta terveisiä Vimpelistä!

Sää alkaa kääntyä kesäiseksi, ja mielikin on sen mukainen. Auringon säteet - vaikkakin sälekaihdinten takaa - saavat hymynkareen huulille ja tekevät tästä tytöstä jollain tapaa hyväntuulisen huolimatta siitä, että liian suuren osan ajasta ja erityisesti ajatuksista vievät ne häijyt ilonpilaaja -tehtävät, joita tänäänkin olen jo tovin tässä koneellani naputellut. Loppua ei näy!


No, ainakaan en voi valittaa tekemisen puutteesta... :)

Hyvä asia on se, että olen nyt saanut edes jotain aikaiseksi. Monta tehtävää on tullut palautettuakin, jopa! Enkä voi väittää, ettäkö olisin koko aikaa ahkeroinut. Hyvin olen onnistunut välttelemään velvollisuuksiani. Eilen kävin kaverin kanssa Alajärven markkinoilla, pitihän sitä metrilakua nyt ainakin kertaalleen kesää saada. Myös ihan vaan seinän tuijottelu ja epätoivoinen huojuminen on käynyt työstä, puhumattakaan kissan silittelystä. Mikään syy, edes koulutyöt, eivät ole niin isoja ja merkittäviä, ettäkö kissan voisi siirtää sylistä pois kun se on siihen kerälle käynyt vapaaehtoisesti. Tai ainakin melkein vapaaehtoisesti.

En ehkä nyt ala vääntämään tikusta asiaa, vaikka siihen pystyisinkin. :D En ole tehnyt mitään mainittavaa, ja viikko on ollut ihan mukava. Juuri sellainen, kuin kesäisen viikon Vimpelissä kuuluisikin olla. Joskaan vielä en ole kerinnyt mökille, mutta jos sää jatkuu samanlaisena, siihenkin tulee vielä hyvät mahdollisuudet! :)

Mukavaa heinäkuuta teillekin!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti