sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Terve taas, aurinko!

Viikon päästä lomalle Suomeen! <3

Mietin, että millainenkohan sääshokki iskee, kun täällä on järjestään noin 20 astetta ja siellä ei edes kymmentä. Voisin yrittää purkittaa aurinkoa mukaani! Toisaalta mitä minä auringolla, kun koko maa on täynnä ihania ja rakkaita ihmisiä, jotka oikeasti välittävät ja joiden seurassa on hyvä olla. <3

Hieman harmittaa se, että multa jää näkemättä kesän kaunein vaihe Suomessa - alkukesä ja sen kirkas vihreys, kukkivat tuomet ja pirteä vastaherännyt luonto. Riippuen tietysti siitä, missä vaiheessa kesäkuuta päädyn palaamaan. Asunto on olemassa kesäkuun loppuun, mutta toisaalta juhannussauna houkuttelisi kovasti... Koulua ei ole kuin kesäkuun puoliväliin saakka, joten kaikki olisi sinänsä mahdollista.

Täällä alkaa kuitenkin kesä olla vauhdissa ja sen myötä on ollut mahdollista olla enemmän myös ulkona. Käytiin perjantaina piknikillä ja kuljeskeltiin Seinen varrella. Aikaisemmin samalla viikolla istuttiin Pompidoun kattoterassilla ja nautittiin auringosta (ja ylikalliista kahvista, kupillinen tavallista café crèmeä oli 7e, hirvittää yhä).





Varsinaisia luentoja on jäljellä enää siis viikko, jonka jälkeen suuntana Suomi ja kun palaan, on myös monenlaista kivaa luvassa. Rakas ystäväni tulee käymään täällä, sitten menen piipahtamaan erään ranskalaisen ystäväni kotikaupungissa ja pian onkin kesäkuun alku ja se Poetsien Arnhemin keikka... Mietin vielä sitäkin, että Disneylandissä olisi kiva piipahtaa, mikäli aikaa ja rahaa piisaa. 

Nyt kuitenkin palaan tehtävien äärelle.
Kirjoittelemisiin!

Suukoin,
Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti