maanantai 4. elokuuta 2014

Tick, Tock, says the Clock

Elokuu.

Olen ihan hämilläni. Kuinka on mahdollista, että aika on kulunut niin nopeaa? Vastahan kuukausi sitten oli helmikuu. Viikko sitten alkoi kesäloma, aivan varmasti. Eilen palasin Jordaniasta.

Ajan kuluminen havahduttikin minut siihen, että tik ja tok, kaikenmaailman deadlinetkin lähenevät. Siellähän se marraskuukin oppariseminaareineen häämöttää!

Kuukausi kesälomaa jäljellä. Kuukausi aikaa palauttaa kesätehtävät. Kuukausi, ennen kuin suurin osa luokkalaisistani pari ystävääni mukaanlukien rientävät maailmalle. Minä jään tänne tuijottamaan tietokoneen näyttöä lasittunein silmin miettien, miten saada päässä pyörivät asiat kirjoitettuun muotoon niin, että kaikki olisi järkevää ja johdonmukaista. Tosin mitäpä kirjoitettavaa on, jos ainoan ajatuksen voi tiivistää sanoihin

"Lisää kahvia, kiitos".

Aika on kulunut myös niin, että siitä on aikalailla vuosi, kun tutustuin erääseen ranskalaiseen tyttöön, joka tuli Suomeen tekemään vapaaehtoistyötä. Saatoin hänet toissapäivänä juna-asemalle ja samalla näin häntä viimeistä kertaa tänä vuonna. Olo oli tavallaan haikea, vaikkakin sovimme näkevämme kun itse menen tammikuussa Pariisiin.

Tammikuu. Sieltä kai sekin tulee pikku hiljaa. Mutta ei kai siinä, tulkoon. Turha sitä tulevaa on murehtia liikaa, vaikka myönnettäköön - sorrun siihen todella usein. Pitäisikin varmaan liimata seuraava Raamatun jae joka puolelle asuntoa muistuttamaan, että eipä ei, en minäkään päiviäni murehtimalla lisää.

Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet.
Matt. 6:34

Oikeastaan voisi liimata kyseisen luvun jakeet 25-34. Niitä ei kerta kaikkiaan voi lukea liian montaa kertaa. Ainakaan, jos sattuu olemaan minä.

Tick, tock. Kappas, sunnuntaikin muuttui maanantaiksi ja huomaan, että silmiä nukututtaa. 

Hyvää yötä!

Rakkaudella,
Jenna

P.S. Anteeksi värittömyyteni / kuvattomuuteni, en ole jaksanut laitella tai edes ottaa mitään kuvia :P Kuvitelkaa tähän merkintään joku hieno kuva vaikkapa kellosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti