maanantai 17. marraskuuta 2014

Ei aina voi olla asiaa

Nyt on kyllä sellainen tilanne menossa, että ei ole paljoa sanottavaa. Kulunut viikko oli ihan kiva, ja tulevakin vaikuttaa mukavalta. Aika paljon aikaa menee oppariin, mutta niin kai pitääkin. Nyt sitä on muutenkin ilo tehdä, kun ei tarvitse kiirehtiä. 

Ajattelin nyt vähän kompensoida sanattomuuttani (ihan kuin sitä tarvitsisi kompensoida, ihmiset vaan nauttii kun vaihteeksi olen sanaton) muutamalla kuvalla viikon varrelta. Ne oikeastaan tiivistävät kaiken oleellisen, viikkoni kun oli ihan tavallinen ja mukava.



Viikko sitten piipahdin ostoksilla, ja yllä olevissa kuvissa on kaksi parasta löytöä: joulukalenteri kissalle ja talvitakki minulle. Liikkeet, joista hankinnat tein olivat Musti ja Mirri sekä H&M, voitte itse pähkäillä kumpi on kummasta.



Muuten aikani on kulunut glögiä lipitellen opparin seurassa, joskin myönnettävä on, että liian usein tuon sinisen informaatioaitan sijaan päädyin katselemaan Nurse Jackieta netistä. 
Jaksot kuitenkin onneksi loppuivat joskus, joten asiaankin päästiin käsiksi ihan kunnolla.

No joooo, tosiaan. Huomenna menen Helsinkiin radioraamikseen sekä samalla näkemään ystävää pitkästä aikaa. Loppuviikollekin on pari pläniä kouluhommien lisäksi.
Huomenna on tentti, johon en ole osannut valmistautua kauhean kauniisti, mutta 
menköön omalla painollaan.

Ehkä ensi kerrallan loruilen enemmän.

Pus!

Jenna

3 kommenttia:

  1. On muuten hooämmän valikoima muuttunut sitten viime näkemän. Kissin joulukalentereja... (joo... älä sano... :p)

    VastaaPoista
  2. Tiedätkö muuten. Mä koen sen ihmisoikeusloukkauksena että mua epäillään robotiksi aina kun laitan sulle kommenttia. Tulee mieleen eräs toinen päivi, joka perusteli jotain vähän samaan tapaan. (eli typerästi.)

    VastaaPoista
  3. Hyvin pähkäilty!

    Voi Robokaisa. :( Ootko ikinä miettinyt, että ehkä oletkin robotti?

    VastaaPoista