sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Tervehdin teitä, ihmiset!

Terve!

Kirjoittamisessa on ollut tauko, joka on johtunut kiireestä, laiskuudesta ja siitä, että jouluna maistui kinkku ja suklaa kirjoittamisen sijaan. Joka tapauksessa haluankin nyt toivottaa hyvät joulut kaikille vielä tässä vaiheessa!

Tänäänkään en ajatellut kirjoittaa sen kummemmin. Ajattelin hieman vain päivittää kuulumisiani, sillä viime aikoina on tapahntunut jonkin verran juttuja. Pidemmästi kirjoittanen vuoden vaihtuessa tapani mukaan - kuten jo kahtena aikaisempana vuotena, ajattelin tästäkin vuodesta koota listan menneen vuoden kohokohdista ja odotuksista tulevaa vuotta ajatellen. Siitä on muodostunut tärkeä perinteentynkä itsellenikin. :--)

Viime postauksen jälkeen olen kerännyt elämäni Lahdessa kokoon ja muuttanut vanhempieni nurkkiin kuukaudeksi, josta on parikymmentä päivää yhä jäljellä. Täällä olen kuronut laiskasti oppariani kasaan ja voin onnekseni todeta, ettei enää ihan hirveästi ole jäljellä. Wohohooo. Joulukin oli ja meni ja olo on jos ei muuta, niin hyvin syönyt. Nyt yritän parhaani mukaan olla ahkera, vaikka kaikki muu kiinnostaisi enemmän kuin mikään, mitä pitäisi tehdä. Lisäksi ajatus kulkee hyvin hyvin hyvin hitaasti, ja työn jälki on kaiketi myös sen näköistä. 

Samasta syystä nytkään en saa enempää höpinää aikaiseksi. Päässä lähinnä surisee. Taidan siis ainoastaan todeta, että hyvää yötä ja nähdään vielä tänä vuonna! :)

Rakkain terveisin,

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti