keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Hei hei mitä kuuluu

Taulujen merkitys sisustuksessa on tunnustettava suureksi. Tyhjä ja valkoinen seinä näyttää surullisen alastomalta ja kylmältä. Ei kodilta.

Ensimmäinen varsinainen muuttokuorma on oikeastaan noutajaa vaille valmiina. Asunnon irtisanoin alkuviikosta, joskin muutan lopullisesti vasta joulukuussa. Voin kertoa, että muuttaminen ei ole juttuni. Ei ainakaan poismuutto! Uuden asunnon hankkiminen taas voi olla ihan kivaakin, ainakin siinä vaiheessa, kun sitä sisustaa mieleisekseen ja asettuu aloilleen.

Seuraava vaihe on kuitenkin Pariisi. On iso ongelma löytää sieltä asuntoa, joka ei maksa yli tonnia kuussa ja jossa on oma vessa. Asuntomarkkinat Pariisissa on... En edes keksi sopivaa ilmausta. Fucked up.

Mm. tämän tyyppisiä rajoituksia löytyy Pariisin asuntojen ehdoista...
Kaikki sivustot, joilta olen etsinyt, näyttävät, että valitettavasti etsimällesi ajalle ei ole olemassakaan asuntoja. Mene hotelliin ja maksa aina yöstä 120 euroa. Eihän siitä tulisi kuin koko ajalta jotain 18 000 euroa. Pikkusummia.

Muuten menee ihan kivasti. Opparin kanssa on nyt voinut ottaa rauhallisemmin, kun sitä ei tarvitsekaan pusertaa ensi viikkoon ja saa oikeasti paneutua yksityiskohtiin rauhassa. Siinäkin kyllä ilmaantui vielä uusia kapuloita rattaisiin, mutta luotan siihen, että niistä selvitään. Se on nimittäin pakko.

Enää alle 3 kuukautta vaihtoon. Aika tulee menemään äkkiä... Loppuvuodellekin on paljon ohjelmaa opparin lisäksi, esimerkkinä nyt se muutto. Toivon saavani homman melko lailla kasaan ennen täältä lähtöä. Ostin myös lentoliput Glasgowhun, jonne menen tervehtimään ystäväistäni, joka on siellä vaihdossa. On jo ikävä enkä malta odottaa! Ikävä puoli on kyllä se, että itsenäisyyspäivä menee sitten siellä. En näe Tuntematonta! D: Oh horror.

Huomenna menen Opkon konferenssiin Vihtiin viikonlopuksi. Tekee varmasti hyvää! Eilen tuossa tuumasin, että se sattuu tänäkin vuonna niin sopivaan saumaan, että ei voi kuin iloita. Tarvitsen jotain sellaista, vaikka tänään tulikin sellainen olo, että ei, haluan vain jäädä sänkyyn makaamaan koko viikonlopuksi. Sitä suuremmalla syyllä on hyvä, että se on juuri nyt!

Ulkona sataa ja pitäisi tiskata. Taidan kuitenkin juoda vielä kupposen teetä ja katsoa Nurse Jackieta. Alunperin katsoin sarjaa vain yhden hyvän näyttelijän takia, mutta nyt olen koukussa muutenkin. :D

Ei muuta.

See ya!

Jenna

2 kommenttia: