maanantai 26. toukokuuta 2014

Jälleen Suomessa!

Viikko Pietarissa on nyt siis takana päin, perjantaina saavuttiin takaisin Lahteen. Kaikki meni hyvin luentoja myöten, tuli nähtyä ja koettua kaikenlaista ja tiivistettynä voisi kai todeta, että kivaa oli. :) Aion koota reissusta oman postauksen tässä kun kerkiän, joten ei siitä nyt sitten enempätä.

Ihan hyvä, että tultiin jo silloin perjantaina Venäjältä pois. Olisi ollut inhottavaa olla siellä tänään, kun tuo jääkiekon MM-finaali päättyi kuten päättyi. Ei siinä, ei se hopeakaan häpeä ole! Varsinkaan, kun tuo Venäjän voittokin näytti tulleen enemmän tai vähemmän tuomareiden avustuksella. Pakko myös myöntää, että itse en uskonut Suomen pääsevän tänä vuonna lähellekään mitalipelejä, ja kuitenkin tultiin toiseksi. Kaipa sitä siis voi ihan iloinen olla siitäkin, että olin väärässä tässä asiassa. 

Haukoitus. Reissun jälkeistä väsymystä on ilmassa. Huomenna olisi pari kaveria tulossa käymään ja noh, mun piti käydä tänään kaupassa, imuroida ja muutenkin siivoilla. Kun vilkaisen viereeni, näen puoliksi puretun laukun, kasan pyykkiä ja tyhjän kauppakassin, joka ei tänään käynyt kaupassa päinkään. Ehkä ehdin vielä huomenna?

Nyt taidan siirtyä suihkun puolelle ja nukkumaan. Tosiaan, kirjoittanen siitä Pietarista sitten enemmän tuossa viikolla, kun saan a) kuvat koneelle ja b) tutkittua muistiinpanoni oppimispäiväkirjaa varten. 

Tältä erää se olisi siis moikka moi!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti