perjantai 9. toukokuuta 2014

Uutuuden viehätystä

Uutta blogia pukkaa!

Eli heipä hei, tästä tosiaan alkaa uusi ja toivottavasti pitkäikäinen kirjoittamistaival tässä osoitteessa. Edellinen blogini löytynee edelleen linkin http://minalapsipienoinen.blogspot.fi/ takaa. Mitä todennäköisimmin tämän uuden blogin myötä edeltävän tarina päättyy ainakin siinä mielessä, ettei uusia postauksia sinne enää ilmesty ja että kaikki keskittyy tästä eteenpäin tälle puolelle internetiä. Kaikki vanhat höpinäni ovat edelleen siellä säilössä, enkä aio niihin koskea. Eli jos jollakulla on todella tylsää niin sinne vaan lukemaan. :D 

Miksi? Miksi uusi blogi? Syitä on monia, mutta ei sitten kuitenkaan mitään suurta ja oikeasti pätevää. Tässä muutamia epämääräisiä perusteluita, joilla olen ainakin itseni saanut huijattua siihen, että tämä on ihan viisasta:

1. Halusin uuden blogin.
2. Edellisen blogin päivittely oli niin epäsäännöllistä, että loppujen lopuksi alkoi tuntua turhalta päivittää yhtään mitään, kun jokainen merkintä alkoi pahoittelulla siitä, että nääh, taas vierähti kuukausi. Päätin, että nyt yritän parhaani mukaan kirjoittaa vähintään kerran viikkoon, yleensä viikonloppuisin. Saa nähdä kuinka käy!
3. Edellinen blogini oli ensimmäinen blogini, ja sen vuoksi se on hieman sekava ja varsinkin alkupään tekstit ovat muotoilultaan ja muutenkin enemmän tai vähemmän kankeita. Se häiritsee allekirjoittanutta enemmän kuin edes tarvitsisi, mutta minkäs sille mahtaa... 
4. Blogin entinen osoite ei antanut mahdollisuutta muuttaa blogin otsikkoa. Okei, sekin oli korvien välissä, mutta niin. 

Periaatteessa kuitenkin tarkoituksenani on jatkaa aika samaan malliin kuin ennenkin. Juttuni ovat tasoltaan aivan yhtä heikkoja, ja näppäimistön tällä puolella istuu edelleen hyvin samanlainen pöhkö kuin aina ennenkin. 

Joka tapauksessa tässä on uusi blogini, tervetuloa lukemaan... :) Tämä riittänee alkajaisiksi, todennäköisesti ihan tässä piakkoin kirjoittelen lisää sekä ihan kirjoittelemisen ilosta että muutenkin.

Palaillaan!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti