perjantai 16. toukokuuta 2014

Pikaiset kuulumiset...

Täytyy sanoa heti alkuun, että onpas ollut mahtava viikko! :) Siihen on mahtunut viimeiset luennot tältä keväältä, tehtäviä (no ne eivät ole olleet niin mahtavia), kivoja ihmisiä, keväinen luonto, hyvä leffa ja aika paljon kaikkea muutakin mukavaa. Tykkään!

Eilen kävi muutamia ihmisiä kahveella ja tänään vietin aikaa Lahden keskustassa ystäväiseni kanssa. Kulutettiin aikaa Triossa ja mentiin leffaan. Transcendece oli elokuvan nimi, voin jopa suositella sitä ainakin yhtä vinksahtaneen leffamaun omaaville tapauksille kuin mitä itse olen. Luulen kyllä, että muutkin saattaisivat pitää siitä! Sitä paitsi harva leffa Johnny Deppillä höystettynä on huono.

Huomenna sitten koittaa semmoinen päivä, jota on jo hetken odoteltu. Laukku on _melkein_ pakattu ja passi viisumeineen odottaa sen päällä aamua, jolloin 10 maissa suuntana on Lahden rautatieasema ja Allegro-juna. St. Petersburg, here I come! 

Yritän napsia luentojen välillä kuvia ja viikon päästä sieltä palatessani kirjoittaa jotain kokemuksistani tännekin. Sen pitäisi ollakin helppo tehtävä, sillä joudutaan muutenkin kirjoittaa oppimispäiväkirjaa koko reissun ajalta. Toisinsanoen joudutaan ehkä myös kuunnella niillä luennoilla, damn...

Mutta siitä syystä, että kello on noin paljon ja huomista lähtöä ajatellen voisi vaikka viimeistellä sen pakkaamisenkin valitettavasti tämä postaus jäänee tällaiseksi pieneksi kaaokseksi ja nopeaksi selittelyksi merkittävimmistä kuulumisista. Mutta tiivistettynä hyvää kuuluu ja jeejee!

Palataan viikon kuluttua!

пока!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti