lauantai 10. toukokuuta 2014

Viisuhuumaa

Tervehdys täältä sohvan perukoilta viisutunnelmista!

Mikä onkaan parempi tapa viettää viimeistä iltaansa 20-vuotiaana kuin viettää se eurooppalaisen musiikin parissa? Ei sitten mikään - vielä, kun unohdetaan se, että Suomi hävisi Latvialle kiekossa aiemmin päivällä. Tosiaan, jälleen on aika Euroviisujen, ja kyllä, jälleen kerran minä aion katsoa sen alusta loppuun ja jännittää suosikkieni puolesta. Ehkä vähän Suomenkin, edustaahan Softengine paitsi tätä maata niin myös Pohjanmaata. 

Mun oma ehdoton suosikki tänä vuonna on Sveitsi. 


Tuosta kappaleesta tulee vaan niin älyttömän hyvä mieli. Muutenkin harva viisubiisi on ollut sellainen, että sitä jaksaa soittaa uudelleen ja uudelleen, mutta tämä... Kysykää vaikka iskältä, että onko kyseinen kipales jotenkin raikunut täällä talossa tässä parin päivän aikana liian monta kertaa vai ei. :D Tuo vislaus ja kappaleen iloisuus on niin kuplivaa ja tarttuvaa, ettei vaan voi olla hymyilemättä ja hyräilemättä. Jos Sveitsi ei voita, se on vääryys!

Toinen aika hauska on Valko-Venäjä. Vieläpä, kun pikkusiskoni lisäsi esityksen tanssiliikkeiden muistuttavan yhtä koiravideota... Yhtäläisyydet on havaittavissa, katsokaapa vaikka itse: 



Taidankin tästä jälleen keskittyä televisioon ja siihen, mitä sieltä tulee. :)) 

Huomiseen, probably!

Jenna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti